scule,inchirieri scule,scule electrice,electrice, utilaje, accesorii, Ciocane rotopercutoare,Ciocane demolatoare,Masini de gaurit si insurubat,Masini de gaurit cu percutie,Polizoare,Ferastraie,Freze,Masini de slefuit si periat,Rindele,Foarfeci de tabla,Masini de debitat,Masini pentru zidarie si beton,Pistoale de lipit si sudat cu aer cald, Aspiratoare, Instrumente de masura,freze de lemn,accesorii blum,scule,utilaj de uscare lemn,rindea electrica,freze pentru zidarie,freza pentru zidarie,incalzitor electric portabil,generator de curent,curele transmisie,slefuitoare,piese de schimb,utilaje spatii verzi,scule de lacatuserie,fierastrau electric,aeroterma 15kw pret,dulapuri accesorii,aeroterma 22kw
Home  |  Cum cumpar?  |  Despre noi  | Angajări  |  Contact
CATALOG
   
Distribuţii
Lista distribuitori
Oferta distributie
Link-uri recomandate
www.novoryt.ch
www.kenobi.ro
Complexul Muzeal Arad
Centrul Zonal Ecologic Arad
Panouri solare
Cetate Soimos
A.N.P.C
Despre noi

     Kalman Oster SRL este o firmă de comerţ, care şi-a început activitatea în anul 1998 cu un magazin ce conţine articole destinate producătorilor de mobilă, în principal din import. Numitorul comun al acestor produse este calitatea ridicată. Activitatea a fost diversificată continuu cu activităţi de reprezentare şi distribuţie pentru diverşi producători străini în domenii conexe.

     În anul 2002 a fost deschis un al doilea magazin cu profil scule şi utilaje pentru utilizatori profesionişti. Deschiderea celui de-al doilea magazin a consacrat firma ca furnizor de scule şi utilaje diverse în Arad şi zona limitrofă. în prezent putem furniza clienţilor scule de mână, scule electrice, mică mecanizare în construcţii, utilaje pentru prelucrarea lemnului, accesorii şi consumabile, etc. Dezvoltarea vânzărilor a impus dotarea şi demararea unui atelier service pentru sculele vândute de noi şi pentru alte scule şi utilaje aflate în exploatarea clienţilor noştri. Din februarie 2009 magazinul de scule şi utilaje funcţioneaza împreună cu atelierul service într-o nouă locaţie.
     Din 2015 activitatea s-a restrâns la atelierul service de la sediul firmei, în principal pentru produsele MAKITA.


     Solicitările clienţilor pentru scule, unelte, echipamente, maşini, etc. sunt onorate din stoc sau/şi pe bază de comandă şi provin de la diverşi furnizori atât din import cât şi din ţară. Mărfurile comandate pot fi livrate direct la client, se pot încheia contracte pentru livrări astfel încât produsele specifice necesare să fie livrate sigur şi rapid la termene prestabilite. 
Cautare
Autentificare
Noutăţi
Promoţii in derulare
Lichidare stoc
Newsletter
Newsleter indisponibil !
 
 
© Copyright 2006 - Kalman Oster