scule,inchirieri scule,scule electrice,electrice, utilaje, accesorii, Ciocane rotopercutoare,Ciocane demolatoare,Masini de gaurit si insurubat,Masini de gaurit cu percutie,Polizoare,Ferastraie,Freze,Masini de slefuit si periat,Rindele,Foarfeci de tabla,Masini de debitat,Masini pentru zidarie si beton,Pistoale de lipit si sudat cu aer cald, Aspiratoare, Instrumente de masura,freze de lemn,accesorii blum,scule,utilaj de uscare lemn,rindea electrica,freze pentru zidarie,freza pentru zidarie,incalzitor electric portabil,generator de curent,curele transmisie,slefuitoare,piese de schimb,utilaje spatii verzi,scule de lacatuserie,fierastrau electric,aeroterma 15kw pret,dulapuri accesorii,aeroterma 22kw
Home  |  Cum cumpar?  |  Despre noi  | Angajări  |  Contact
CATALOG
   
Distribuţii
Lista distribuitori
Oferta distributie
Link-uri recomandate
www.novoryt.ch
www.kenobi.ro
Complexul Muzeal Arad
Centrul Zonal Ecologic Arad
Panouri solare
Cetate Soimos
A.N.P.C
Cum cumpar
Cum platesc? - Cum caut un produs? - Cum creez un cont ? - Autentificare - Cosul de cumparaturi - Livrarea produselor - Confidentialitate

 

Facilitățile de comenzi online au fost dezactivate temporar până la actualizarea paginilor conform noilor reglementări în vigoare.

O comandă online se realizează ĂŽn trei etape:

1. Se alege produsul dorit (sau lista cu produsele dorite) dând click pe butonul "Adaugă ĂŽn cos", din dreptul fiecarui produs ales din site;

2. Se trece la realizarea efectivă a comenzii apăsând pe butonul "Trimite Comanda". În pagina de comandă care se deschide, va trebui să vă autentificaţi cu un numele dvs. de user (creat anterior - adresa e-mail) sau sa creati un cont apasand link-ul "Creaza cont" si completând un formular cu datele personale necesare pentru a vă expedia coletul.

3. După expedierea comenzii din "cosul de cumpărături", ĂŽn scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare. Produsele sunt expediate clientului ĂŽn cel mai scurt timp posibil. Clientul va suporta taxa de transport sau de expeditie a produselor comandate. Functie de articolele comandate si valoarea totala a comenzii se pot acorda discounturi sau gratuitati la transport.

inapoi sus

Cum platesc? 

Plata produselor achizitionate se poate face in numerar la magazinul firmei din Arad sau cu ordin de plata. Solicitati factura proforma in momentul validarii comenzii, atunci cand veti fi contactat de unul din operatorii nostrii. Plata online prin card bancar va fi introdusa atunci cand solicitarile pentru aceasta vor fi suficiente.

inapoi sus

Cum caut un produs? 

Exista 2 modalitati de a cauta un produs pe acest site:

1. Prima modalitate este de a naviga pe site selectand o categorie din meniul din stânga si mai departe o subcategorie. In acest fel veti avea afisate produse dintr-o anumita categorie (de ex. Scule de masura si control) si subcategorie (de ex. Rulete). .

2. A doua modalitate este de a cauta un produs din meniul din dreapta sus, "Cauta". Cautarea se face dupa fiecare cuvant din textul introdus in denumirea produsului, firma producatoare, masa, pret si descriere produs.

inapoi sus

Cum imi creez un cont? 

Din prima pagina a site-ului sau din orice pagina apasati link-ul Creare cont din dreapta.

inapoi sus

Cum ma autentific? 

Pentru a avea acces la toate functiile acestui site, trebuie sa deschideti un cont pe acest site. Este necesar sa va autentificati de fiecare data când doriti sa faceti cumparaturi pe acest site. Nu este necesara autentificarea pentru a studia oferta de produse existente la un moment dat. Orice vizitator fie ca are sa nu un cont pe acest site poate face acest lucru fara nici o restrictie. Autentificarea este totusi necesara pentru lansarea si procesarea unei comenzi. Contul pe care Îl deschideti este utilizat pentru a retine datele dumneavoastra, astfel ÎncÎt la o a doua comanda sa nu trebuiasca sa completati din nou În Întregime formularul de comanda. Crearea unui cont se face din pagina Creare Cont.

Autentificarea utilizatorilor inregistrati se face din pagina Autentificare.

Ca nume de user este folosita adresa dvs. de e-mail.

Va rugam sa completati cu atentie toate rubricile, deoarece datele eronate pot crea mari probleme la onorarea comenzilor. Anumite rubrici trebuie completate ĂŽn mod obligatoriu. Fara aceste date nu putem onora comenzile. Aceste rubrici sunt marcate distinct cu *.

Va rugam sa nu folositi proxy-uri de anonimizare atunci când creati un cont sau când va autentificati. Incercarea de a ascunde adresa IP poate duce la esecul operatiei de Înregistrare/autentificare.

inapoi sus

Cosul de cumparaturi 

Cosul de cumpărături retine produsele pe care le-ati ales din site-ul nostru. In această pagină se afisează lista produselor selectate. Puteti sa modificati cantitatile, sa eliminati produse din lista sau sa goliti complet cosul.

Atunci când vreti să comandati continutul cosului, folositi butonul "Trimite Comanda" pentru a ajunge ĂŽn pagina de confirmare a comenzii, ce contine un sumar al datelor furnizate de dumneavoastră.

inapoi sus

Livrarea produselor  

In urma trimiterii comenzii clientul va fi contactat de operatorii nostri pentru stabilirea detaliilor legate de livrare si plata. Livrarea poate fi facuta in magazin, prin agentii firmei in Arad sau prin curier rapid in alte localitati din tara (GLS, Fan Curier).

inapoi sus

Confidentialitatea datelor 

Informatiile personale pe care ni le furnizati ne permit să vă informăm despre actualizări ale site-ului nostru si despre produse si servicii noi, eventual aparute la www.koster.ro. SC Kalman Oster SRL duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. SC Kalman Oster SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai ĂŽn scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). www.koster.ro. si SC Kalman Oster SRL nu ĂŽncurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

inapoi sus

 
Cautare
Autentificare
Noutăţi
Promoţii in derulare
Lichidare stoc
Newsletter
Newsleter indisponibil !
 
 
© Copyright 2006 - Kalman Oster